Lavrov poželio Dodiku brz oporavak

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov poželio je srpskom članu i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku brz oporavak i povratak redovnim obavezama na dobrobit interesa dva bratska naroda.

Lavrov je izrazio uvjerenje da će Dodik kao neko ko je odlučan, mudar i nepokolebljiv ubrzo uspjeti da pobijedi infekciju virusa korona.

Ruski šef diplomatije je istakao da sa velikom pažnjom prati informacije o zdravstvenom stanju i hospitalizaciji srpskog člana Predsjedništva BiH, te izrazio zadovoljstvo činjenicom da terapija koju prima na Univezitetskom kliničkom centru Republike Srpske daja pozitivne rezultate i da se njegovo zdravlje popravlja.

Lavrov je rekao da, ukoliko bude potrebno, Rusija je spremna da pruži svaku vrstu pomoći u liječenju srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije još jednom je zahvalio Dodiku na srdačnom dočeku i tradicionalnom gostoprimstvu koji je priređen njemu i ruskoj delegaciji tokom nedavne posjete BiH.

Lavrov je dodao da se intenzivno radi i na realizaciji dogovora postignutih prilikom posjete ruske delegacije BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *