Kandidat SDS u Bijeljini poručio da će saslušati sve građane

Na predstojećim izborima tražim podršku glasača i vlasti i opozicije u Bijeljine koji su prevareni političkim dilovima različitih aktera. Ja sam slobodouman, nisam potkupljen, nisam ucijenjen. Spreman sam podjednako raditi za interese svih građana – istakao je dr Ljubiša Petrović, kandidat Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Bijeljine.

„Vrijeme je da otvoreno razgovaramo sa svim građanima Bijeljine koji znaju da su prevareni politikanstvom različitih ljudi u Bijeljini tokom ove godine. Za trenutni sastav većine u Bijeljini niko od građana nije glasao“ – kazao je dr Petrović.

On je naglasio da je spreman uložiti sav svoj intelektualni, organizacioni, stručni i svaki drugi napor za bolju i naprediju Bijeljinu.

„Vrijeme je za temeljne promjene u gradu koje će ostati u smislu da se svaki pojedinac osjeća priznatim. Spreman sam i saslušati, predlagati rješenja i mukotrpno, marljivo raditi u interesu svih građana Bijeljine“ – istakao je Petrović.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine je istakao da podrška poljoprivrednicima u Bijeljini mora biti značajnija.

„Odgovorno tvrdim da sredstava u Agrarnom fondu ima dovoljno da bi mogao da se ispoštuje daleko veći broj poljoprivrednika sa daleko većim sredstvima – da podsticaj po utovljenom grlu ne bude 60 ili 70 KM za poljoprivrednika koji ga hrani 11 do 12 mjeseci mukotrpno. Taj podsticaj Agrarnog fonda mora da bude 250 KM“ – naglasio je dr Ljubiša Petrović.

Petrović je kazao da kao ljekar razumije probleme sa kojima se susreo zdravstveni sektor i zdravtsveni radnici tokom epidemije korona virusa.

„Vrlo dobro znam kako je zdravstvenim radnicima kada moraju raditi i po 8 sati u zaštitnim odijelima. Znam kako je boriti se za ljudski život. Moja podrška mojim kolegama, zdravsvenim radnicima, neće izostati“ – zaključio je Petrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *