Kabare “Dobra stara vremena” u Bijeljini /VIDEO/

U okviru Sedmice urbane mobilnosti, Gradska uprava Grada Bijeljina i Centar za kulturu „Semberija“, za svoje sugrađane su pripremili kabare „Dobra stara vremena“ u izvodjenju istaknutih srpskih glumaca Tanje Bošković i Radeta Marjanovića. Kabare je odigran sinoć na krovu Centra za kulturu, a zbog trenutnih epidemioloških mjera, bio je ograničen broj posjetilaca koji su uživali u više od sat vremena zanimljivih anegdota i pjesama.

Kabare ”Dobra stara vremena” na duhovit i ironičan način govori o detinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kome danas često govorimo sa nostalgijom istakao je glumac Rade Marjanović.

Tanja Bošković rekla je da kroz ovaj kabare imamo lijepu priliku da se sa osmijehom osvrnemo na neka stara dobra vremena u kojem su vladala druga pravila I koja su imala drugačije definicije radosti I sreće.

Uporedjujući  ovo vrijeme sa vremenom o kojem kabare govori, proslavljena glumica je istakla da su se prioriteti promijenili.

Prioriteti njene mladosti, kako kaže, bili su znati, umjeti, pomoći I poturiti svoja ledja za nekoga dok su danas oteti, iskoristiti I upropastiti nekoga, poručila je za kraj Tanja Bošković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *