SDS Semberija – Odbor za sport: Nastavak ulaganja u sport i podrška zdravom načinu života /VIDEO/

Stranka SDS Semberija najavila je nastavak politike gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića da se što više ulaže u sport i sportsku infrastrukturu u gradu kako bi mladi bili posvećeni zdravom načinu života.

U saopštenju nakon sastanka stranačkog Odbora za sport navodi da je prethodnih godina Bijeljina postala sinonim u regionu po ulaganjima u sport koja iznose četiri odsto gradskog budžeta godišnje.

“Pored planirane izgradnje Gradske sportske dvorane, uskoro i terena sa vještačkom travom na fudbalskom terenu `Radnika` nastojaćemo da svu djecu u ovom fudbalskom klubu oslobodimo članarine, a mlađim selekcijama podijelimo besplatnu sportsku opremu”, najavio je predsjednik ovog odbora Zoran Sofrenić.

Mladen Petrović, predsjednik Košarkaškog kluba “Radnik”, kaže da je suština sastanka i nastojanja SDS Semberija u oblasti sporta da se što više djece i omladine usmjeri na zdrav način života, koji podrazumijeva i bavljenje sportom.

“Moramo težiti ka pravljenju atletske staze, poligona i svega što za pojedine sportove nedostaje u našoj lokalnoj zajednici”, istakao je on.

Član Odbora za sport SDS Semberija, predsjednik Košarkaškog kluba “Bijeljina plus” Predrag Vujić podsjetio je da je Bijeljina Evropski grad sporta za 2020. godinu i naveo da su među vodećim ljudima u Gradskoj upravi mnogi iz sfere sporta, što daje nadu da će se nastaviti sa ulaganjima i težiti ka poboljšanju uslova za bavljenje sportom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *