Jović: Dodik stvara prijatelje u svijetu /VIDEO/

Predsjednik SDS Semberije Predrag Jović istakao je da kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik koga podržava 12 stranaka i lista u Semberiji i danas stvara prijatelje u svijetu, te da je Srpska posljednjih godina poboljšala svoj položaj na međunarodnom planu.

“Republika Srpska je iz godine u godinu sve jača. Gradi puteve, auto-puteve, bolnice, vrtiće, redovne su plate, penzije i podsticaji. Znamo da može dalje i bolje i jače”, rekao je Jović na tribini Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” u Vršanima.

On je istakao da se na drugoj strani nalaze oni koje podmeće dio međunarodne zajednice.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa Bijeljina Milan Dakić rekao je da je Milorad Dodik čovjek sa kojim će se lakše čuvati i braniti Republika Srpska.

“Svi mi u Koaliciji znamo i da Željka Cvijanović dostojno može da nosi mjesto srpskog člana Predsjedništva BiH, za koje je predložena. Zato glasajte za njih dvoje jer sa njima imamo mogućnost prosperiteta, razvoja i sigurnijeg života”, naveo je Dakić.

Predsjednik Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” Miroslav Milovanović rekao je da ova koalicija podržava Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH i Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *