Jedinstvo i sloga – nada za svijetlu budućnost Srpske /VIDEO/

Više od pet stotina članova i aktivista Republičke stranke Srpske okupilo se sinoc u Bijeljini i iskazalo jedinstvo, snagu i odlučnost da na predstojećim opštim izborima podrže Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH. Osnivač i lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić istakao je da ovoliki broj okupljenih ljudi pokazuje energiju i daje nadu za svijetlu budućnost Srpske.

Predsjednik RSS Mladen Petrović naglasio je da ova stranka od svog osnivanja okuplja ljude koji imaju jasan stav o društveno-političkoj situaciji koja ih okružuje, te da su takvi i lideri koje podržavaju – Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Nosilac liste , kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupstini RS, Vojin Mitrovic porucio je na svecanoj veceri koju je organiovala Republicka stranka srpske, da je ključna stvar za predstojeće izbore da građani svoj glas daju, prije svega, Miloradu Dodiku za predsjednika RS i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Prisutnima su se obratili i kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nedeljko Ćorić, član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac. Svečanoj večeri RSS prisustvovali su i kandidati na listi SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jovanka Đurđević, Tatjana Perić, Branka Marković Savčić, Dragan Knežević, Milica Lovrić i Zlatan Lazarević.Svojim prisustvom svečanu večeru RSS uveličao je i penzionisani policijski general Ljubiša Borovčanin.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *