Još se čeka da gradonačelnik dostavi materijale za sjednicu /VIDEO/

Na međustranačkom sastanku predstavnika parlamentarnih stranaka u Skupštini Grada Bijeljina i kabineta gradonačelnika usaglašeno je da bi 15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina trebalo da bude održana 18. avgusta. Kako se očekuje, pred odbornike će tada Nacrt rebalansa budžeta grada Bijeljina te informacija o stanju u poljoprivredi Semberije.

Danas je 4. avgust, a informacija koja je navedena u zahtjevu gradonačelnika kao ni bilo koji drugi materijal za održavanje sjednice, do danas nisu stigli na adresu Gradskog parlamenta.

“Podnosilac zahtjeva, odnosno gradonačelnik, nije ispoštovao ni svoj zahtjev jer nije do danas dostavio potrebne materijale za sjednicu Skupštine Grada, za čije je sazivanje Gradskom parlamentu zahtjev uputio još 20. jula”.

Dnevni red petnaeste skupštinske sjednice danas na međustranačkom sastanku gdje je postignut interni dogovor o terminu održavanja naredne sjednice nije utvrđen.

Materijali za 15. sjednicu Skupštine Grada su u pripremi i biće dostavljeni Skupštini Grada već sutra, kažu u kabinetu gradonačenika Bijeljine.

Govoreći o radu Skupštine Grada u prvom dijelu ove godine, predsjednik Gradskog parlamenta podsjeća da je skupština radila bez problema, pored redovnih sjednica održane su i dvije vanredne, te tematska sjednica po pitanju stanja u “Banji Dvorovi”.

Đurđević podsjeća da su na tematskoj sjednici o Banji Dvorovi određeni rokovi za predlaganje konačnih rješanja za status banje.

Ono što je sigurno, već u drugoj polovini avgusta odbornici Skupštine Grada Bijeljina će se vratiti u skupštinske klupe, svom radu i 15. redovnom zasijedanju nakon ljetne pauze.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.