Izgradnja auto-puta važan preduslov za sveukupni razvoj i opstanak stanovništva /VIDEO/

Sutra će biti ozvaničen početak izgradnje dionice auto-puta Rača-Bijeljina. S obzorom da su auto-putevi glavni pokretač privrednog razvoja svake zemlje, jasan je i stav naših privrednika. Izgradnja auto-puta Beograd – Banjaluka, preko Bijeljine, važan je preduslov za sveukupni razvoj i opstanak stanovništva, te saobraćajna kičma istočnog dijela Srpske, kažu u Područnoj privrednoj komori regije Bijeljina.

Bijeljinski privrednici daju punu podršku izgradnji dionice auto-puta Rača – Bijeljina, koja je duga 20 kilometara i sastavni je dio budućih auto-puteva Banjaluka-Bijeljina i Beograd-Sarajevo. Za realizaciju ovog važnog infrastrukturnog projekta zalažu se privrednici već nekoliko godina podsjećaju u Područnoj privrednoj komori regije Bijeljina, to će kažu značiti otvaranje novih radnih mjesta i povezivanje ovog dijela sa značajnom infrastrukturom.

Osim toga što omogućavaju povezivanje ljudi, protok robe i kapitala, izgradnjom auto-puteva otvara se i mogućnost za nove investicije, što se pozitivno odražava i na bruto domaći proizvod.

Izgradnja auto-puta Beograd – Banjaluka, preko Bijeljine, važan je preduslov za sveukupni razvoj i opstanak stanovništva, te saobraćajna kičma istočnog dijela Srpske, zaključuju u Područnoj privrednoj komori Bijeljina.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *