Institucije Srpske spremne da ulože u Banju “Dvorovi” do 50 miliona KM /VIDEO/

Tokom radne posjete Bijeljini zvaničnici Srpske posjetili su Banju “Dvorovi”. Rečeno je da su institucije spremne da u narednih nekoliko godina u ovaj kompleks ulože i do 50 miliona KM, ali je potrebno i da Grad učini neke svoje korake.

Dijelimo iste vrijednosti, treba što prije riješiti neke pretpostavke kako bi se u Banji “Dvorovi” desio veliki investicioni zahvat, koji bi omogućio da se na najbolji mogući način iskoristi termalna voda, potencijali i imidž koji banja ima, rekao je nakon razgovora zvaničnika Srpske sa rukovodstvom Banje “Dvorovi” srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Značajna nam je podrška najviših zvaničnika Srpske u svim inicijativama koje smo ranije pokrenuli i koje menadžment zastupa u posljednje tri godine, a to je da vlasnička struktura mora da se promijeni ističe direktor Banje.

Na nama je da zajedničkim snagama i uz saradnju svih nadležnih, od gradonačelnika do Skupštine Grada ovu aktivnost dovedemo do kraja, kako bi se uz slogu i dogovor Banji “Dvorovi” vratio stari sjaj, poručuje Zekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *