I narednih dana toplo i nestabilno

U Republici Srpskoj narednih dana biće toplo, nestabilno i promjenljivo vrijeme uz uslove za lokalnu kišu, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru u većini predjela biće pretežno sunčano, a tokom dana toplo, sparno i nestabilno uz dnevni razvoj oblaka i slab vjetar promjenljivih smjerova, te uslove za lokalnu kraću kišu ili pljusak u jugozapadnim predjelima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 17 do 22 stepena, na planinama od 15, a dnevna od 25 do 30, na planinama od 21, na jugu i sjeveru oko 34 stepena Celzijusova.

U srijedu, 12. avgusta, ujutru će u većini predjela biti pretežno sunčano. Tokom prijepodneva i dana promjenljivo oblačno i toplo, sa kišom i pljuskovima prvo u sjevernim predjelima, a potom i u ostalim dijelovima Srpske.

Biće i sunčanih perioda, uglavnom poslijepodne u južnim predjelima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 17 do 22, na planinama od 15, a dnevna od 25 do 30, na planinama od 21, na jugu i sjeveru do 33 stepena.

U četvrtak, 13. avgusta, ujutru biće pretežno sunčano u većini predjela, a tokom prijepodneva i dana promjenljivo oblačno uz kišu i pljuskove lokalno praćene grmljavinom od sjeverozapada ka jugu i jugoistoku, dok se uveče očekuje razvedravanje i suvo vrijeme.

Jutarnja temperatura biće od 17 do 22, na planinama od 15 stepeni, a dnevna temperatura vazduha od 25 do 30, na planinama od 21, na jugu i sjeveru do 32 stepena.

U petak, 14. avgusta, ujutru će biti promjenljivo oblačno u većini predjela, tokom prijepodneva i dana promenljivo oblačno uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom, od sjeverozapada ka jugu i jugoistoku. Uveče se očekuje razvedravanje i suvo vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 17 do 23, na planinama od 15, a dnevna temperatura vazduha od 26 do 31, na planinama od 21, na jugu i sjeveru oko 34 stepena Celzijusova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *