Hase, Zagoni i Suvo Polje poručili: Bijeljinci žele jedinstvo, a ne podjele! /VIDEO/

Mještani bijeljinskih naselja Hase, Zagoni i Suvo Polje poručili su na tribini Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” da je Bijeljina za jedinstvo i da je narodu dosta podjela i širenja mržnje. Rečeno je da grad ne smije da bude talac pojedinca, te da je dosta stagnacije i isključivosti.

Okupili smo se na ovom velikom skupu da pošaljemo jasnu poruku, da Bijeljina više nema vremena za čekanje, da su prethodne dvije godine izgubljene i da svi zajedno sa narodom Semberije moramo pokrenuti naš grad, poručili su sa tribine u Hasama predstavnici  Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”.

Ne rušimo nikoga, mi želimo da vratimo grad na put razvoja na kome je Bijeljina bila prije dvije godine, naglasio je na tribini u Hasama Čedomir Stojanović, predstavnik DEMOS-a.

19. marta biće izražena volja naroda poručuju iz koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” i podsjećaju da je upravo aktuelni gradonačelnik koji se poziva na volju naroda, uradio sve u prethodnom periodu da do  izražavanja narodne volje ne dođe, ali da se pored svih opstrukcija kažu bliži dan kada će narod na biralištima dati svoj sud o periodu iz prethodne dvije godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *