Gradska uprava gluva na zahtjeve mjesne zajednice “Veljko Lukić” /VIDEO/

Predsjednik bijeljinske MZ “Veljko Lukić” i nekolicina stanovnika, danas su ispred Gradske uprave zatražili od gradonačelnika Ljubiše Petrovića, rješavanje nagomilanih problema u ovom dijelu grada.

Brojni infrastrukturni i komunalni problemi sa kojima se suočavaju stanovnici Koviljuša, dijela naselja Intergaj, kao i duž ulice Stefana Dečanskog, već godinama ne dolaze na red za rješavanje, iako je to druga po veličini MZ u našem gradu. Njen predsjednik Saša Tomić kaže da je više puta upućivao zahtjeve za sastanak sa gradonačenikom Ljubišom Petrovićem, koji je obećao da će ih primiti početkom avgusta, ali se to, dodaje, do danas nije desilo, niti ima naznaka kada će se desiti.

Jedini odgovor koji je Tomić dobio od gradonačelnika vezan je za pitanje kada će na Koviljuše doći linija gradskog prevoza. Rekli su mu da je u toku izdrada studije isplativosti, ali nikakav dalji odgovor, kaže, nije dobio, iako je školska godina već počela. Na rješavanje u međuvremenu čekaju i brojni drugi problemi poput neugodnih mirisa koje proizvodi gradska deponija, preko nedostajućih trotoara u jednoj od najdužih gradskih ulica, zapuštenih dječjih igrališta i brojni drugi.

Mještani su ogorčeni jer je, kažu, Ulica Stefana Dečanskog davno trebala biti rekonstruisana za šta je novac obezbijedila i doznačila Vlada RS, ali od toga još uvijek nema ništa. o nama u gradskoj upravi izgleda niko ne brine, kao da se grad Bijeljina završava kod “Duda”, kaže predsjednik ove mjesne zajednice.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *