Građani se pripremaju za doček pravoslavne Nove godine /VIDEO/

U Bijeljini će večeras posle dužeg vremenskog perioda na trgu biti organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

Na trgu Kralja Petra prvog Karađorđevića nastupiće OK bend sa početkom u 21:30 a iz Gradske uprave grada Bijeljina poručuju da su zadovoljni manifestacijom zimski korzo i da su se potrudili zajedno sa organizatorima i učesnicima da svim građanima ponude raznolik i prigodan program.

Iznenađenja i za naše najmlađe sugrađane u okviru manifestacije “Zimski korzo” nije falilo, te će nakon večerašnjeg koncerta i dočeka pravoslavne Nove Godine biti postavljeno i klizalište na gradskom trgu koje će funkcionisati sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali.

U razgovoru sa građanima smo uvidjeli da su izuzetno zadovoljni aktivnostima koje se svakodnevno održavaju na Gradskom trgu te da se rado zaustave ili odluče cijelo veče provesti uz nastupe raznih bendova i izvođenje pozorišnih predstava.

Većina naših sugrađana radosna je zbog dočeka Nove godine na trgu Kralja Petra I Karađorđevića, a oni koji nisu pretjerano raspoloženi za gužvu, radije će se odlučiti za proslavu u kućnim uslovima i u krugu najmilijih.

Meteorolozi za večeras najavljuju temperature ispod nula stepeni Celzijusove skale, ali topli čajevi i kuvano vino doprinjeće tome da se građani lakše ugriju i opuste i uživaju u novogodišnjoj noći.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.