Gradaščević: Podržati opoziv jer grad stagnira /VIDEO/

Potpredsjednik SG Bijeljina Mustafa Gradaščević, rekao je da to tijelo već 2 godine, koliko funkcioniše u ovom sazivu, dobro i odgovorno radi svoj posao, ali da je velika šteta što nema saradnje gradonačelnika sa Parlamentom, zbog čega grad stagnira. On je s’ toga pozvao stanovnike Bijeljine da 19. marta izađu na glasanje i pozitivno se izasne o opozivu.

Položaj Bošnjaka na području Grada Bijeljina je najbolji u čitavoj RS, rekao je, gostujući u emisiji Panorama predsjednik gradskog odbora SDA i potpredsjednik SG Mustafa Gradaščević. On je dodao da stanje nije idealno, ali da Bošnjaci dijele sudbinu ukupnog stanovništva na ovom području.

Gradaščević je rekao da je iz godine u godinu sve manje incidenata na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, te da su oni postali rijetki i sporadični. On je dodao da policija i pravosuđe dobro rade svoj posao u tom smislu.

Gradaščević koji je potpredsjednik SG Bijeljina, kaže da to tijelo već 2 godine, koliko funkcioniše u ovom sazivu, dobro i odgovorno radi svoj posao, što se najbolje vidi po broju usvojenih prijedloga i inicijativa, bez obzira iz koje političke strukture one dolazile, ali je velika šteta što nema saradnje gradonačelnika sa Parlamentom.

Kao član SDA, koja participira u okviru koalicije “Dogovor za Bijeljinu”, Gradaščević je pozvao stanovnike Bijeljine da 19. marta izađu na glasanje i podrže opoziv aktuelnog gradonačelnika, jer je, dodaje, naš grad za vrijeme njegovog dosadašnjeg mandata najviše stagnirao.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *