Grad godinama čeka na sportsku dvoranu /VIDEO/

Izgradnja sportske sale u Bijeljini sa ovakvim odnosom gradonačelnika Ljubiše Petrovića čekaće još 10 godina, zbog toga je potreban njegov opoziv kako bi došli novi ljudi žele dobro gradu i koji će je izgraditi u što kraćem roku, rekao je odbornik u Skupštini grada Danijel Perić.

Perić, koji je odbornik Republičke stranke Srpske /RSS/, rekao je novinarima je da izgradnja sale nije počela niti je na vidiku, ali da ima informacije da će Gradska uprava izaći sa idejnim rješenjem u martu ili aprilu.

“Vlada Srpske podržavala je sve projekte u našem gradu, pa da smo imali izrađen i ovaj projekat imali bismo i podršku Vlade i do sada izgrađenu dvoranu”, rekao je Perić novinarima.

On je naveo da je važno da izgradnja počne što prije, te podsjetio da je Bijeljina 2019. godine proglašen za grad sporta u Republici Srpskoj.

Sekretar Kluba malog fudbala “Radnik MD šop” iz Bijeljine Mirza Junuzović rekao je da Bijeljina još nema sportsku dvoranu iako je Petrović odavno obećao njenu izgradnju.

“Kada smo bili na prijemu kod gradonačelnika kao osvajači šampionske titule Prve lige Republike Srpske dao nam je obećaanje, rekao da je sve spremno, ali grad je još nije dobio”, rekao je Junuzović.

On je dodao da dvorana koju trenutno koriste klubovi ima nedostataka i nije najpogodnija za ozbiljna sportska takmičenja, pa čak ni za treninge.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *