“Elvako MetPro”: Potpisan sponzorski ugovor sa KK”Radnik” /VIDEO/

Kompanija “Elvako metpro” i Košarkaški klub “Radnik” iz Bijeljine potpisali su danas sponzorski ugovor za sezonu 2021/2022.

Vlasnik kompanije “Elvako metpro” Slaven Ristić rekao je nakon potpisivanja ugovora da ovo nije prvi put da je kompanija generalni sponzor sporta, kulture ili bilo koje manifestacije u Bijeljini ili Republici Srpskoj.

“Kompanija već duži niz godina u kontinuitetu sponzoriše sve sportske manifestacije, mlade i uspješne ljude”, rekao je Ristić, te zahvalio i ostalim privrednicima koji podržavaju ovakve akcije.

Ristić je naveo da je “Elvako metpro” društveno odgovorna firma, što je danas još jednom potvrdila, te da će nastaviti to da čine čak i kad nisu dovoljno ekonomski jaki.

“Uvijek nalazimo vrijeme, volju i način da se odazovemo na bilo koji zahtjev za sponzorstvo koji će služiti za unapređenje našeg društva”, rekao je Ristić.

Predsjednik Košarkaškog kluba “Radnik” Mladen Petrović izrazio je zahvalnost i veliko poštovanje prema kompaniji “Elvako metpro” i Ristiću koji uvijek ima volju da pomogne sportske, ali i ostale klubove, kao i pojedince na dobrobit društva.

On je istakao da su “Radniku” pomogli i brojni drugi privrednici.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *