“Dogovor za Bijeljinu” – Grad u ozbiljnoj krizi, sutra protesti na Gradskom trgu /VIDEO/

Predstavnici koalicije  “Dogovor za Bijeljinu” smatraju da je Bijeljina u blokadi te da je nerad aktuelnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića doveo grad u ozbiljnu krizu. Za 2. oktobar u 17 zakazali su protest na gradskom Trgu u Bijeljini i pozvali građane da javno iskažu svoje nezadovoljstvo novonastalom situacijom u gradu.

Gradski odbor SNSD-a i predstavnici Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” pozvali su danas sugrađane na zajedničko iskazivanje nezadovoljstva neradom gradske uprave i gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića na skupu koji će biti održan sutra na gradskom trgu.

Kako navode iz GO SNSD-a, nesnalaženje gradonačelnika na poziciji prvog čovjeka grada, ne smije biti razlog stagnacije Bijeljine.

Poziv nezadovoljnim građanima Bijeljine da se pridruže sutrašnjem skupu uputili su i odbornici koalicije “Dogovor za Bijeljinu”.

Odbornici gradske skupštine ističu da su dali dovoljno vremena gradonačelniku da izgrade korektan odnos, a zauzvrat su dobili samo veliko nerazumijevanje i uvrede.

Previše je ovdje dobrih ljudi i domaćina koji vole i razvijaju našu ravnu Semberiju, da bi gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom to zaustavljala, osporavala i blokirala, poručuju iz bijeljinskog snsd-a i pozivaju Petrovića da u najkraćem roku otkloni sve zastoje i blokade za koje je odgovoran. Ranije su iz SNSD-a pozvali stranke opozicije SDS, PDP i DNS na razgovor o deblokadi Grada. U protivnom, ako do 15.oktobra ne bude bilo razgovora biće pokrenuto pitanje opoziva gradonačelnika Bijeljine.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.