Bijeljina primjer za kvalitet konsultacija sa građanima i NVO sektorom

Na nedavnom događaju na kojem je ozvaničena saradnja između 13 opština i gradova u Republici Srpskoj i Federaciji BiH sa Razvojnim programom Ujedinjenih Nacija (UNDP) na realizaciji Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), Grad Bijeljina je istaknut kao pozitivan primjer lokalne zajednice koja uspješno realizuje aktivnosti u okviru ovog projekta.

Šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović je ovom prilikom predstavnicima ovih opština i gradova govorila o iskustvima Grada Bijeljina u okviru prve faze Regionalnog programa, prije svega o uključivanju građana i nevladinih organizacija u procese odlučivanja, za šta je Bijeljini uručeno priznanje.

Todorović je podsjetila da Grad Bijeljina učestvovala u Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu od 2018. do 2020. godine i da je u tom periodu, u saradnji sa nevladinim sektorom, ostvaren niz projekata koji su bili u skladu sa Strategijom razvoja Grada i doprinijeli su unapređenju kvaliteta života u Semberiji.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *