Dodik: SNSD – narodna partija koja se zalaže za mir i stabilnost /VIDEO/

SNSD je narodna partija i partija srpskog naroda koja se zalaže za mir i prava Republike Srpske, te pokušava da obezbijedi što bolji život za sve građane, poručio je danas lider ove stranke Milorad Dodik.

Dodik je u obraćanju na sedmom Saboru SNSD-a u Doboju pozdravio sve prisutne, goste iz Srbije, Rusije, Kine, Crne Gore, te predstavnike političkih partija i saradnika iz Republike Srpske, Asocijacije “Stvaraoci Srpske”, Prve SDS i HDZ-a.

On je istakao da je SNSD moćna i najvažnija politička partija na prostoru Srpske i BiH, te da ne odustaje od svojih ciljeva.

“SNSD čini sve da Srpskoj osigura što je moguće bolje uslove na političkom i ekonomskom planu”, naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, SNSD je vratio dostojanstvo Srpskoj i učinio ekonomiju stabilnom, a želi da nastavi tako da radi.

On je naveo da će današnji Sabor dati volju i snagu da se ide naprijed, dodajući da SNSD pobjeđuje već 20 godina i danas ima 54 predstavnika u lokalnoj vlasti i nezaobilazan je faktor na nivou BiH.

Saboru SNSD-a u Doboju prisustvovalo je više od 2.000 gostiju, simpatizera stranke i drugih visokih zvanica iz Srpske, BiH, Srbije, Rusije, Mađarske, Rumunije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *