Dodik pozvao na saradnju i kohabitaciju u gradu /VIDEO/

Milorad Dodik je tokom posjete Bijeljini razgovarao sa članovima Gradskog odbora stranke na čijem je čelu privremeni predsjednik Vladimir Lazić. Zatim se u prostorijama stranke u Bijeljini sastao i sa  predstavnicima Stranke demokratske Srpske Semberija, koja je sa SNSD dio skupštinske većine u Bijeljini, a zatim i sa predstavnicima koalicije “Dogovor za Bijeljinu” koju čini sedam stranaka, koje čine skupštinsku većinu u lokalnom parlamentu.

-Čujem već reakcije na moju posjetu Bijeljini, rekao je na početku obraćanja medijima nakon sastanaka Milorad Dodik.

-Nama je važno da nastavimo, da u Bijeljini radimo i gradimo ono što smo započeli. Bijeljina je postala jedan od najvažnijih centara,  naglašava Dodik i najavljuje da će pokrenuti inicijativu da neka od ustanova ili ulica u Bijeljini nosi ime Miće Mićića, dugogodišnjeg gradonačelnika koji je preminuo prošle godine.

-Veoma me raduje što je u Bijeljini ovako široka koalicija stranaka koje čine skupštinsku većinu u gotovo nemogućim uslovima podmetanja od strane pojedinih medija rekao je Dodik.

Ovo je jedinstvo, kaže Dodik, a pozvao je i opoziciju da zajedno rade za bolju Bijeljinu.

U Gradskoj organizaciji SNSD-a u Bijeljini zatekao je kaže jednu stabilnu strukturu SNSD-a.

Predsjednika stranke informisali smo o trenutnim aktivnostima u gradskoj organizaciji SNSD-a u Bijeljini, kaže Vladimir Lazić.

Podržavam Gradski odbor SNSD-a i predsjednika odbora u Bijeljini kaže Dodik.

Na početku posjete Bijeljini predsjednik SNSD-a Milorad Dodik položio je danas cvijeće na grobove preminulih gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i bivšeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Gavrila Bobara.Dodik je položio cvijeće u prisustvu predstavnika koalicije “Dogovor za Bijeljinu” i članova SNSD-a.

Podsjetimo, Mićić je preminuo 23. decembra na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci od posljedica zaraze korona virusom, u 65. godini, i uz počasnu paljbu sahranjen 25. decembra na bijeljinskom Gradskom groblju Pučile.

Bobar, vlasnik istoimene kompanije, preminuo je 30. septembra 2014. godine u 59. godini. Bio je istaknuti privrednik i dugogodišnji politički radnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *