Đurđević: Bespotrebna provokacija gradonačelnika Petrovića

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević izjavio je Srni da je današnje saopštenje gradonačelnika Ljubiše Petrovića bilo bespotrebna provokacija, zato što je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u Bijeljinu došao, prije svega, zbog partijskih sastanaka, a ne u zvaničnu posjetu gradu.

“Ne vidim svrhu da se dižu tenzije tamo gdje to nije potrebno i pozivam Petrovića da zajednički radimo za dobrobit svih građana, a ne da proizvodimo sukobe i podjele”, poručio je Đurđević.

On je naglasio da je Milorad Dodik pokazao šta misli o Bijeljini kroz konkretna djela, a ne prazne priče, i o tome svjedoči nova zgrada bolnice, obilaznica oko Bijeljine, Centar za visoko obrazovanje, uređen kanal “Dašnica”, nasip i mnogi drugi projekti u gradu.

“Političari se dijele na one koji vole puno da pričaju i one koji rade. Kako ne bi sve ostalo na priči, ovog puta pozivam gradonačelnika da prihvati ispruženu ruku koalicije ‘Zajedno za Bijeljinu’ i da zajednički radimo za dobrobit svih naših sugrađana. U suprotnom, plašim se da će se prvih 45 dana priče pretvoriti u 48 mjeseci traženja alibija za sopstvene neuspjehe”, naglasio je Đurđević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *