Dodik: Mnogima smeta stabilna Srpska i zato plasiraju lažne tvrdnje o njoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Republika Srpska finansijski stabilna, najmanje zadužena i redovno izmiruje sve obaveze.

“Ovdje se otvaraju mnoge perspektive i šanse da ljudi rade i da onaj ko hoće može dobro da zaradi”, rekao je Dodik i dodao da to mnogima smeta i plasiraju lažne tvrdnje o Srpskoj.

Dodik je naveo da je ponosan na svoje vođenje Republike Srpske, koje traje 19 godina i da su i danas njegova volja i energija koje ulaže maksimalne.

Predsjednik Srpske je u retrospektivi protekle sedmice na svom “Instagram” profilu podsjetio da je u Banjaluci prisustvovao obilježavanju Dana Vojske Republike Srpske, čije je formiranje bio način da se odbrani sloboda srpskog naroda, koji je u prošlosti doživio veliko stradanje.

“Vojska Republike Srpske je formirana kao narodna, patriotska, odbrambena i antifašistička i taj datum je važan za srpski narod”, dodao je Dodik.

Dodik je u Banjaluci protekle sedmice prisustvovao i obilježavanju Dana pobjede nad fašizmom, a u Podgorici je bio gost na krsnoj slavi Sveti Vasilije Ostroški Nove srpske demokratije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *