Đurđević: Dobro izanalizirati poruke građana na referendumu i preduzeti konkretne korake /VIDEO/

Govoreći o aktuelnim dešavanjima u gradu nakon referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine, predsjednik Gradskog parlamenta Aleksandar Đurđević, za ovonedjeljno izdanje emisije Panorama rekao je da poražena strana sada mora dobro izanalizirati poruke koje su iskazane na referendumu i u kratkim rokovima preduzeti konkretne korake, jer je jasno kaže Đurđević da se neke promjene moraju napraviti.

U ovom trenutku bilo kakva radikalizacija odnosa u gradu, sukobi i podjele ne idu nikom u prilog, izjavio je gostujući u emisiji Panorama predsjednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević. Ljudima je dosta takve politike i to je jedna od poruka koju su i poslali na referendumu ka nama koji smo referendum i pokrenuli, kaže Đurđević.

Referendum je najviši čin demokratije, nije pitanje života i smrti,kaže Đurđević pojašnjavajući da imamo stranu koja je pobjednička, te stranu koja je izgubila i koja iz toga treba da izvuče neke pouke i da krene ka provođenju konkretnih poteza.

Upitan je da prokomentariše i poziv SDS-a i Ljubiše Petrovića odbornicima skupštinske većine da bi nakon rezultata referenduma trebalo da podnesu ostavke.

Ako Narodna Skupština Srpske odluči da raspusti Skupštinu Grada Bijeljina apsolutno ću ispoštovati tu odluku, kao što poštujem i volju naroda iskazanu na referendumu da Ljubiša Petrović ostane gradonačelnik Bijeljine do kraja ovog mandata, rekao je Đurđević. O ovim i drugim aktuelnim temama opširnije sutra u emisiji Panorama koja je na programu od 20 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *