Đorđe Perić: Plaketa “Sveti Stefan” – podstrek za još bolje rezultate

Mladi virtuoz na harmonici Đorđe Perić izjavio je da mu je velika čast bila da primi plaketu “Sveti Stefan”, koju mu je danas uručila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, jer ima posebnu draž.

“Velika čast je primiti priznanje koje dodjeljuje predsjednica Republike Srpske”, rekao je Perić Srni.

On je dodao da je do sada osvojio mnoga priznanja, ali da je veoma zahvalan za priznanje koje je dobio od predsjednice Srpske.

“Trudiću se da postižem još bolje rezultate”, rekao je Perić, pobjednik na više od 100 međunarodnih muzičkih festivala širom svijeta.

Ovaj talentovani dječak je učenik Muzičke škole “Kornelije Stanković” u Bijeljini, u klasi svoga oca profesora Slaviše Perića, jednog od najpriznatijih pedagoga u oblasti akademske muzike, koji je član i delegat Svjetske asocijacije akordeonista.

Predsjednica Republike danas je, povodom 30 godina postojanja Republike Srpske i proslave Dana Republike, dodijelila odlikovanja za doprinos stvaranju, očuvanju i razvoju Srpske.

Odlikovanja su dodijeljena za posebne zasluge na polju javnih djelatnosti, kojima se doprinosi ekonomskom, političkom, društvenom i privrednom rastu i razvoju, kao i zdravstvenom, socijalnom, kulturnom, sportskom i svakom drugom vidu napretka cjelokupnog društva, te za poseban doprinos u stvaranju i očuvanju Republike Srpske, ispoljavanju lične hrabrosti, kao i za vrhunska dostignuća kojima se sveukupno jačaju mir, stabilnost i prosperitet Republike Srpske.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *