Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom rezultatu na izborima

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije /SPS/ na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.

Čestitke na ostvarenom izbornom rezultatu danas je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić prenio čelnicima SPS-a sa kojima je razgovarao o međusobnoj saradnji dvije sestrinske partije, a kao ministar energetike i rudarstva i o razvojnim projektima koji se realizuju u Srpskoj i Srbiji.

Đokić je istakao da su Srbiji, ali i čitavom regionu, potrebni stabilnost, investicije, saradnja i razvojni projekti, saopšteno je iz SP.

“Zbog toga je od izuzetne važnosti da su građani Srbije prepoznali i nagradili aktuelnu politiku koju predvode Aleksandar Vučić i Ivica Dačić”, istakao je Đokić.

Đokić se u Beogradu sastao sa predsjednikom SPS-a Ivicom Dačićem i potpredsjednikom stranke Aleksandrom Antićem.

Dačić je izrazio punu podršku Đokiću i SP, te poručio da partija, koja je nastala od nekoliko bivših članova SP nema niti će imati njegovu podršku.

“SP je samo jedna u Republici Srpskoj, kao što je samo jedna i u Srbiji, a zajedno činimo jednu Socijalističku partiju srpskog naroda sa obje strane Drine. Borićemo se protiv svakog vida uzurpiranja našeg imena i vrijednosti”, rekao je Dačić.

Antić je istakao važnost održavanja ovakvih sastanaka i razvijanja dalje saradnje između SPS-a i SP.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *