Đajić: Stanivuković pretvorio “Hod časti” u nečasnu samopromociju /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić ocijenio je danas da je “Hod časti”, koji je u gradu organizovan 9. januara povodom Dana Republike, gradonačelnik Draško Stanivuković pretvorio u nečasnu samopromociju.

“Došao sam 9. januara pred Gradsku upravu da podržim porodice poginulih boraca koje su nosile fotografije svojih i naših heroja i čestitam im na tome što su učestvovali u obilježavanju dana naše Republike Srpske i to je bio `Hod časti”, rekao je Đajić.

On je naveo da se “Hod časti” odvijao normalno i časno dok na binu nije stigao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za koga je rekao da je “sve pokvario i napravio promociju sebe i svojih političkih ambicija”.

“Kako kažu porodice, doveo ih je na manifestaciju da budu statisti, da obezvrijedi i `pojeftini` sve žrtve, pa i svog strica, koji je za mene heroj. Stanivuković je dokazao koliki je manipulator i koliko iza njegovog odglumljenog osmijeha stoji surovost i podlost”, rekao je Đajić.

On je pojasnio da je današnju konferenciju za novinare i sazvao na zahtjev porodica poginulih boraca koje su učestvovale u “Hodu časti”, te da su ga, kao borca koji je bio u ratu od 1991. godine, zamolile da se obrati javnosti.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *