Darko Nestorović na klupi Radnika

Darko Nestorović imenovan je za novog trenera Radnika nakon što je klupu bijeljinskog ligaša napustio Slavko Petrović.

Ovo je odlučeno na poslednjem sastanku UO kluba a trener Nestorović dobor pozanje prilike u Premijer ligi BiH. Trenirao je mladu reprezentaciju BiH (U 21) te Zvijezdu 09 dok je nastupala u Premijer ligi.

Nestorović je rođen 4. aprila 1965 godine u Kaknju, kao igrač ponikao je u Čeliku iz Zenice gdje je svoj prvi nastup upisao 1985. godine, potom prelazi u beogradski Rad a nakon toga u Rijeku. Od inostarnih klubova nastupao je za grčki Paneraikos, Ham Kam u Norveškoj a karijeru je završio u švedskoj ekipi Umea.

U trenerske vode uplovio je 2009. godine kao prvi strateg Rudara iz Prijedora, potom radio u Slobodi iz Mrkonjić grada, a u Radniku bio u periodu jul mjesec 2011 do avgusta 2012 godine.

Nakon toga preuzima mladu reprezentaciju BiH, igrači do 21 godine, da bi se okušao i u Kuvajtu u ekipi Al Arabi. potom slijedi povratak u Zvijezdu 09, 2018. godine a poslednju sezonu radio je ponovo u Al Arabiju.

Nestorović dolazi u naš klub u veoma teškom momentu a osnovni cilj biće da ekipa Randika sačuva premijerligaški status, navodi se na zvaničnoj stranici FK Radnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *