Dani komedije: Najbolja predstava “Naši dani” /VIDEO/

Predstava “Naši dani” u režiji Juga Radivojevića, po tekstu Željka Stjepanovića, govori o društvenim problemima na satiričan način, ističe umjetnički direktor Narodnog pozorišta Srpske i dodaje  da njihov veliki glumački ansambl, uprkos teškoćama izazvanim epidemiološkom situacijom, rado i često učestvuje na festivalima i uživa u reakcijama publike, ma koliko je bilo u sali.

Veliki je podvig za bilo koji grad da u vrijeme pandemije virusa korona sačuva manifestacije iz oblasti kulture, kažu glavni akteri predstave “Naši dani” i dodaju da je ova predstava dobro primljena kod publike i već je dobila brojne nagrade.

Željeli smo i uspjeli u tome da kultura živi i da se sačuva u teško vrijeme zbog epidemije virusa korona, kažu u Centru za kulturu “Semberija”. Tokom festivala odigrane su četiri od pet najavljenih pozorišnih predstava, jedna je otkazana zbog epidemiološke situacije

Prema ocjeni stručnog žirija, predstava Naši dani proglašena je za najbolju predstavu festivala. Nagradu je osvojila i predstava “Hipnoza jedne ljubavi” Zvezdara Teatra, za najbolju glumicu festivala proglašena je Anica Dobra, dok je  najbolji glumac festivala Dragan Petrović Pele.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *