Dakić: Očekujemo četiri odbornička mjesta /VIDEO/

Gradski odbor DEMOS-a u Bijeljini ušao je u izbornu kampanju pod sloganom “Bez dileme” i porukom da će se boriti za građane i privredni razvoj.

Na centralnom trgu u Bijeljini danas su odbornički kandidati ove stranke za Skupštinu Grada Bijeljina predstavili svoj slogan i poručili da će voditi poštenu i fer kampanju.

Nosilac odborničke liste DEMOS-a za Skupštinu Grada Bijeljina Milan Dakić kaže da na lokalnim izborima 15. novembra očekuju podršku građana i četiri odbornička mandata.

Od građana se nismo udaljavali ni u prethodne četiri godine, a tako će biti i tokom kampanje, ali i nakon loklanih izbora, kaže Čedomir Stojanović, kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina. Dodaje da demos u Bijeljini i Srpskoj očekuje dobar izborni rezultat.

Odborničku listu Demokratskog saveza za Skupštinu Grada Bijeljina čine kvalitetni ljudi i drago mi je biti u timu koji pobjeđuje, rekao je Slaviša Vujanović, odbornički kandidat ove stranke. Dodaje da DEMOS u Bijeljini podržava Miću Mićića za gradonačelnika Bijeljine.

Demos u Bijeljini djeluje u okviru koalicije od 10 političkih partija koje podržavaju kandidata SDS Semberija Miću Mićića za gradonačelnika Bijeljine.

Komentari: