Dakić: Idemo dalje kada je riječ o povratu nadležnosti /VIDEO/

Provodeći svoje politike u bijeljinskom Gradskom parlamentu DEMOS je bio na strani građana, rekli su danas predstavnici Gradskog odbora ove stranke na novogodišnjem prijemu za medije. Kažu da spremno dočekuju godinu parlamentarnih izbora na kojima očekuju od šest do sedam poslaničkih mandata.

Demokratski savez je u godini na izmaku kroz svoj politički angažman i djelovanje u Skupštini Grada Bijeljina nastavio da provodi politike koje su u interesu građana, rekao je predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Bijeljini Milan Dakić. On je istakao da DEMOS u Gradskom parlamentu ima četiri odbornika, koji su dio skupštinske većine okupljene u Koaliciji “Dogovor za Bijeljinu”.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i Srpskoj Milan Dakić, koji je i poslanik DEMOS-a u Narodnoj Skupštini Srpske , podsjetio je da su poslanici ove stranke u Republičkom parlamentu podržali zaključke o vraćanju nadležnosti prenesenih sa Republike Srpske na nivo BiH.

Na novogodišnjem prijemu koji je za predstavnike medija organizovan u prostorijama ove stranke u Bijeljini, Dakić je izjavio da DEMOS spremno ulazi i u sljedeću izbornu godinu. Očekuju da će na parlamentarnim izborima ostvariti dobar rezultat i osvojiti šest do sedam poslaničkih mandata.

Dakić je podsjetio da je pandemija virusa korona i u ovoj godini u velikoj mjeri uticala na društveni život. Morali smo biti mnogo oprezniji i odgovorniji prema situaciji u kojoj živimo, rekao je on, izražavajući očekivanje da će 2022. godina biti u tom smislu mnogo bolja i uputio čestitke građanima povodom nastupajućih praznika.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *