Cvijanović: Srbi su jedan i nedjeljiv narod; Ponosno istaknimo zastavu 15. septembra /VIDEO/

Predsjednik Srpske Željka Cvjanović je naglasila da su Srbi jedan i nedjeljiv narod, ma gdje živjeli.Na Instagramu je objavljen i pomotivni spot povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave koji Republika Srpska i Srbija zajedno obilježavaju 15. septembra.

-Srbi su jedan i nedjeljiv narod, ma gdje živjeli. Naša trobojka je simbol srpskog jedinstva, slobode i slavne prošlosti. Ponosno je istaknimo 15. septembra – navela je predsjednica Srpske na svom Instagram profilu,

Država Srbija pokrenula je kampanju povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kojom se narod poziva da 15. septembra, povodom praznika, istakne i pozdravi zastavu.

Povodom novog praznika najvažnije ulice u Beogradu biće okićene srpskim zastavama, a vijoriće se i sa svih državnih institucija i javnih objekata. Šta kažu Beograđani.

Republika Srpska i Srbija 15. septembra obilježavaju zajednički praznik – Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, u znak sjećanja na dan kada je u Prvom svjetskom ratu 1918. godine probijen Solunski front.Dan srpskog jedinstva, 15. septembra, ove godine će biti obeležen i u Boki.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.