Cvijanović poručila Bećiroviću: Dobićeš opet odgovor, pa preglasavaj i prijeti koliko hoćeš /VIDEO/

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je bošnjačkom članu Predsjendištva BiH Denisu Bećiroviću da će opet dobiti odgovor, pa neka preglasava i prijeti koliko hoće.

Na pitanje da prokomentariše Bećirovićevu izjavu da zaključci Predsjedništva mogu da budu formulisani na način da srpski član, kako kaže, neće moći povući nikakav veto, Cvijanović je odgovorila da on otvoreno prijeti da će je ubuduće preglasavati tako da neće moći aktivirati mehanizam veta.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pohvalio je iskazano srpsko jedinstvo na posljednjoj sjednici Narodne skupštine i ukazao da je patološka namjera bošnjačkih političara da sruše i skrajnu Srpsku do mjere da je obesmisle, te poručio da će se nakon procesa koji se vodi protiv njega vidjeti kako će izgledati BiH i da li će je poslije toga uopšte i biti.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozdravio je srpsko jedinstvo iskazano na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, ističući da se Srpska može odbraniti samo uz slogu i jedinstvo.

Poslanici vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske demonstrirali su zrelost podrškom vetu srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović na zaključak Predsjedništva koji je usvojen bez konsenzusa i pokazali da se ne razlikuju kada je riječ o odbrani Srpske i da neće dozvoliti njeno ukidanje, ocijenio je politički analitičar Stevica Deđanski.

Narodna skupština Republike Srpske je dvotrećinskom većinom podržala veto srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović na zaključak Predsjedništva koji je usvojen na posljednjoj sjednici bez konsenzusa.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *