Cvijanović: Novo mešetarenje CIK-a?

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović upitala je danas da li se to sprema i presedan da se proglase rezultati izbora samo za FBiH, a da se nastavi mrcvarenje Srpske i njenih građana, sve u cilju destabilizacije Srpske kroz sprečavanje brze implementacije izbornih rezultata.

“Od posmatrača SNSD-a iz Centra za brojanje obaviješteni smo da je CIK iznenada odlučio da prekine svoje izmišljeno kontrolno, ponovno brojanje /koje je inače nezakonito/ i naložio brojačima da nastave brojati glasove pristigle putem pošte /što je ranije isti taj CIK obustavio/ i one koji se prebrojavaju na osnovu nekih novih naredbi za pojedina biračka mjesta za različite nivoe vlasti”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednik SNSD-a, podsjetila je da su prije dan-dva iz Centra za brojanje izjavili da preliminarni rezultati moraju biti utvrđeni 22. oktobra.

“Pošto nas /potpredsjednik PDP-a Igor/ Crnadak danas `obavještava` kako treba poštovati odluke CIK-a, moglo bi se pretpostaviti da su i ove radnje stvar dogovora CIK-PDP-SDS”, naglasila je Cvijanovićeva.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *