Ćorić: Mirna i fer kampanja do izborne pobjede /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić je pozvao sve učesnike lokalnih izbora za fer, korektnu i mirnu političku kampanju i najavio da će SNSD svoju kampanju voditi u kontaktu sa građanima i traženju boljih rješenja za bolji život.

“Period u naredne četiri godine iskoristićemo da brzo i efikasno razvijamo grad i pružimo građanima bolje uslove života, a to neće moći uraditi sama nijedna politička stranka, to moramo svi zajedno, da svaki čovjek uradi ono što je do njega i da imamo dobar život za svakog čovjeka u gradu”, rekao je Ćorić na konferenciji za novinare uoči početka predizobrne kamapnje.

On je istakao da SNSD neće ulaziti u bilo kakve prljave oblike kampanje i da za ovu stranku kampanja nikada i ne prestaje, jer politiku shvataju kao častan i ozbiljan posao koji iziskuje i ozbiljan rad.

“Mi smo mnogo toga uradili u prethodnom periodu, imamo mnogo toga i da nastavimo, a za sve imamo dobra rješenja, kreirana u skladu sa potrebama građana, sa posebnom pažnjom prema razvoju ekonomije, privrede i poljoprivrede, kao i razvoju kulture i sporta”, rekao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, prevashodni cilj SNSD je da svaki čovjek u Bijeljini živi bolje.

O pripremama i učešću na lokalnim izborima govorio je šef Gradskog izbornog štaba SNSD-a Mladen Milić koji je naveo da u kampanju, specifičnu zbog situacije sa virusom korona, ulaze sa više od 2.000 aktivista sa iskustvom iz više izbornih ciklusa, ojačani mladim snagama.

“Spremno ulazimo u političku borbu s ciljem pobjede liste SNSD i kandidata za gradonačelnika i uvjereni smo da ćemo, kao najveća politička organizacija, uz dobro organizovan i koordinisan rad u potpunosti osvariti projektovane zadatke”, rekao je Milić, ističući da su na listi SNSD iskusni ljudi dokazani u profesionalnom i društvenom angažmanu.

Dušan Milošević, šef Izbornog štaba Mladih socijaldemokrata, rekao je novinarima da je nova generacija SNSD motivisana i spremna za izbornu pobjedu i kao prioritete najavio kreiranje ambijenta za bolji život i ostanak mladih u Bijeljini.

Član Predsjedništva bijeljinskog SNSD Danijela Đukin istakla je da žene iz ove stranke nisu marginalizovane i da uz veliki rad i odgovornost mogu da dostignu vrh u svakoj sferi života, navodeći da su žene iz ove stranke na javnim funkcijama, u nauci, tehnici, zdravstvu, sudstvu, načelnici lokalnih samouprava, direktori, ministri, poslanici, te da je i predsjednik Republike Srpske žena.

“Naše žene su stručne, odlučne i uticajne, one jačaju poziciju svih žena i u ovim izbornim ciklusima i kampanjama”, rekla je Đukinova i pozvala sve žene da se društveno aktiviraju i svojim radom doprinesu jačanju mira i stabilnosti u državi.

Komentari: