Ćorić: Glas za SNSD i za Mićića – glas za razvoj grada /VIDEO/

Nosilac odborničke liste SNSD u Bijeljini Nedeljko Ćorić pozvao je birače da svoj glas daju listi SNSD-a i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Mići Mićiću i time glasaju za budući razvoj grada.

“Svojim politikama sa republičkog i lokalnog nivoa nastavićemo da radimo nove projekte i promovisaćemo ideje za koje smo sigurni da će ih građani prepoznati kao dobre, te da ćemo dobiti veliku podršku na izborima”, rekao je Ćorić u obraćanju građanima ispred bloka stambenih zgrada u mjesnoj zajednici Filip Višnjić.

On je istakao da SNSD ima stručne i sposobne ljude koji su spremni da rješavaju probleme u Bijeljini i najavio dalju podršku razvoju svih gradskih naselja.

Nastavljajući razgovore sa sugrađanima, odbornički kandidati SNSD-a su posjetili mjesne zajednice Filip Višnjić i Bogdanovića plac u Bijeljini, gdje su ukazali na dosadašnje primjere dobre saradnje koji su omogućili realizaciju projekata kao što je uređenje kanala Dašnica i izgradnja šetališta.

Odbornički kandidat Milenko Gajić je rekao da će SNSD ulaskom u lokalnu vlast preuzeti odgovornost i obavezu da se u Bijeljini uradi mnogo kapitalnih stvari za bolji život sugrađana.

“S obzirom na to da živim u mjesnoj zajednici Filip Višnjić zalagaću se da ona u dogledno vrijeme po svom uređenju bude reprezent čitavog grada, što će biti motiv da svako naše naselje uredimo i poboljšamo uslove za sve naše sugrađane”, rekao je Gajić.

Okupljenim građanima su se obratili i kandidati Vanja Kusmuk Orbović, Milan Lazić i Nemanja Janković, koji su pozvali građane da svoj glas daju SNSD-u i Mićiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *