Centar grada će dobiti novi izgled: Planirano uređenje ulica Patrijarha Pavla i Gavrila Principa /VIDEO/

U toku ove godine gradsko Odjeljenje za stambeno- komunalne poslove zaključilo je preko 90 % ugovora koji se odnose na redovno održavanje saobraćajnica. Prema riječima nadležnih aktivno se radilo na krpljenju udarnih rupa, obilježavanju horizontalne i vertikalne  signalizacije , održavanju semafora, te pošljunčavanju lokalnih i nekategorisanih puteva, te košenje putnih pojaseva.

Pojedini lokalni putevi u Semberiji su u lošem stanju, vijek eksploatacije je iskorišten i moraju se rehabilitovati prema mišljenju struke.

Jedan od njih je i putni pravac Bijeljina- Amajlije. Prema riječima nadležnih u Odjeljenju za  stambeno- komunalne poslove najveći dio sredstava koji se odnosi na krpljenje udarnih rupa troši se upravo za sanaciju ovog putnog pravca koji se  radi nekoliko puta godišnje.

U idućoj godini planirani su brojni projekti- Rekonstrukcija ulice Stefana Dečanskog- poznatije kao bijeljinski koridor, asfaltiranje preostalog dijela Mačvanske ulice ali i uređenje centra Bijeljine kao i dislokacija pojedinih pješačkih prelaza. Takođe, radovi će se odvijati i u ulici Kulina Bana.

O ovim ali i ostalim aktuelnostima opširnije gledajte u emisiji “Panorama” u nedjelju 19.decembra od 20 časova.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.