Brojni projekti u Semberiji u narednom periodu /VIDEO/

Na području Semberije u narednom periodu planirani su brojni infrastrukturni projekti. Pored izgradnje dionice auto-puta koji će prolaziti kroz Semberiju među najvažnijim projektima na čije se rješenje čeka je izgradnja drinskog nasipa za šta su obezbjeđena sredstva koja su trenutno na čekanju dok s ene riješe imovinsko-pravni odnosi.  Pored toga kako tvrdi prvi čovjek Grada Bijeljina planirano je još nekoliko važnih projekata u Gradu.

Drinski nasip , navodnjavanje oranica u Semberiji , završetak radova na uređenju kanala Dašnica koji protiče kroz centar grada, izgradnja nove autobuske stanice te auto -puta kroz Semberiju samo su neki od projekata koje lokalna uprava planira da završi u narednom periodu , izjavio je za našu TV gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Kaže da su u toku radovi na uređenju zgrade Sokolskog doma gdje će biti smješteno nekoliko lokalnih Udruženja i ustanova kulture.

Planirana je i izgradnja sportske dvorane sa više hiljada mjesta po uzoru na Grad Kraljevo u Srbiji , kao i javne garaže sa oko 350 parking mjesta.

Mićić je podsjetio da je u Bijeljini završen i jedan od najvažnijih projekata – izgradnja kanalizacione mreže vrijednosti oko 100 miliona KM.

-Zbog izostanka finansijske podrške države cijena vode je opterećena. Želim sad da nam BiH, odnosno Vlada RS, pomogne i da smanjimo cijenu vode za 30%“, rekao je Mićić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *