Božićni prijem u kasarni “Kozara” /VIDEO/

Povodom pravoslavnog Božića u kasarni “Kozara” održan je prijem, sa kojeg je poslata poruka mira, te očuvanja tradicije i običaja.

Treći pješadijski /Republika Srpska/ puk postrojen je dočekao zvaničnike Republike Srpske.Republika Srpska ne želi nikakvo zveckanje oružjem u BiH srpski narod želi da živi i radi u miru, sa svima rečeno je na božićnom prijemu u kasarni “Kozara” u Banjaluci.

Praznici su istaknuto je vrijeme kada se šalju poruke mira i stabilnosti, što Republika Srpska želi svim narodima u BiH.

Predsjednik Republike Srpske kaže da će političko rukovodstvo Srpske uvijek podržavati srpske predstavnike u Oružanim snagama BiH, koji su patriote i obavljaju vrlo izazovan posao u očuvanju srpske nacionalne strukture.

9. januar za Srbe je poručuju zvaničnici mitski dan, jer je tada stvorena Republika Srpska te da neće odustati od obilježavanja tog datuma.

Prijem u kasarni “Kozara” su organizovali Aleksandar Goganović i Kancelarija pravoslavnog dušebrižništva tog ministarstva, te Treći pješadijski /Republika Srpska/ puk.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *