Borba oko biračkih mjesta /VIDEO/

Povjereništvo stranke “Narod i pravda” za Bijeljinu organizovalo je danas konferenciju za medije na kojoj su govorili o odnosima sa koalicionim partnerima u Stranci demokratske akcije u Bijeljini, sa kojima će uprkos nesuglasicama oko biračkih odbora, nastupiti na zajedničkoj odborničkoj listi na predstojećim lokalnim izborima 15. novembra.

Naši koalicini partneri u Stranci demokratske akcije nisu se, kažu u bijeljinskom Povjereništvu stranke “Narod i pravda”, korektno ponijeli u slučaju biračkih odbora.

Nismo, kažu u ovoj stranci, pronašli zajednički jezik. Tražili smo pojašnjava predsjednik Povjereništva ove stranke za Bijeljinu, ono što nam pripada, odnosno polovinu biračkih odbora, međutim ponuđena nam je četvrtina, na šta kaže on nismo pristali i smatramo ističe da smo u ovom slučaju prevareni od strane naših koalicionih partnera.

Ipak zajednička odbornička lista ove dvije stranke u Bijeljini kaže Trnovac nema alternativu.

Stranci Narod i pravda pristupio sam s ciljem da pokrenemo mladost i javnost, te da postanemo nova forma koja će građanima pružiti bolji život, kaže Fadil Baćevac .

Povjereništvo stranke Narod i pravda u Bijeljini osnovano je krajem februara ove godine i do sada je na terenu realizovalo veliki broj akcija. Prvi su formirali mobilni tim u gradu za pomoć i podršku stanovništvu usljed pandemije virusa korona tokom vanrednog stanja.

Građanima su donirali zaštitne maske, a zdravstvenim ustanovama u gradu medicinsku zaštitnu opremu, te dezinfekcioni tunel bijeljinskoj bolnici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *