Bolnica “Sveti vračevi”: Uručeni zlatnici bebama rođenim 9. janura /VIDEO/

Zlatnici koje je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik darovao svim bebama rođenim na Dan Republike – 9. januara danas su uručeni djeci rođenoj u bijeljinskoj bolnici. Podsjetimo, u bolnicama širom Srpske 9. januara rođeno je 17 djevojčica i 15 dječaka.

“Rođeni na rođendan Republike Srpske, rastite i razvijajte se zajedno sa Srpskom”, tako glasi poruka koja je uklesana na zlatnik koji je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik darovao svim bebama koje su na svijet došle 9. januara na Dan Republike Srpske. Ksenija Panić jedna je od sedam beba koje su rođene 9. januara u porodilištu bijeljinske Bolnice i kojima je danas uručen zlatnik predsjednika Srpske.

Na Dan Republike – 9. januara stigla je prinova i u porodicu Tanacković u Velikoj Obarskoj. Ovo nam je druga djevojčica kaže presrećna majka.

U ime predsjednika Srpske zlatnike je majkama beba koje su rođene u bijeljinskom porodilištu uručila Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinska pitanja u Bolnici “Sveti Vračevi”.

Od Nove godine do danas u bijeljinskoj bolnici “Sveti Vračevi” rođeno je 36 beba, podsjetila je Mitrovićeva.

Podsjetimo, Milorad Dodik je zlatnikom darovao 32 bebe rođene 9. januara, istakavši da je dolazak najmlađih stanovnika na svijet na dan rođenja Republike najljepša poruka i simbol budućnosti Srpske koju predstavljaju djeca. U bolnicama širom Srpske 9. januara rođeno je 17 djevojčica i 15 dječaka.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *