Bolnica Bijeljina: Posao za deset ljekara /VIDEO/

Bijeljinska bolnica “Sveti vračevi” pojačala je kadar sa mladim snagama, pa je tako  10 ljekara dobilo zaposlenje i danas zvanično počelo sa radom u ovom zdravstvenom centru. Prema najavama iz uprave Bolnice, uskoro će i 10 medicinskih sestara biti zaposleno .

Uvođenjem novih procedura u bijeljinskoj bolnici pojavila se potreba za širenjem stručnog kadra. Uprava bolnice ,odmah je reagovala, pa je pružila šansu mladim ljudima, punim entuzijazma koji su željni da napreduju i da usavršavaju več stečeno znanje. Zaposleno je 10 ljekara , čiji radni dan je krenuo već danas.

Direktor bolnice “Sveti Vračevi” naveo je da je ovo samo početak kada je riječ o zapošljavanju , te da će uskoro biti zaposleno 10 medicinskih sestara.

Plan je , kaže Maksimović, da  se danas primljenim mladim doktorima dodjeli specijalizacija prema kvalitetu njihovog rada u narednih šest mjeseci. Napomenuo je i da bijeljinska bolnica misli o budućnosti, i o podsticanju mladih da izaberu zanimanja zdravstvene struke, pa se u skladu sa tim često organizuju dani otvorenih vrata, gdje budući medicinari mogu da vide kako izgleda rad sa pacijentima u praktičnom smislu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *