Bijeljinski “Tehnoflex” primjer uspješnog poslovanja /VIDEO/

Iako je u vrijeme svjetske ekonomske krize ,privrednicima teško opstati i ostati na našim prostorima, postoji oni koji uspješno posluju i baš iz Bijeljine izvoze gotove proizvode u zemlje poput Švedske, Njemačke, Italije pa i Slovenije.

Pokrivenost uvoza izvozom u prvih pet mjeseci ove godine u Republici Srpskoj je 80 odsto, pokazuju podaci Zavoda za statistiku. Uprkos ovoj analizi i stanju u privredi , gdje se javljaju određeni problemu, između ostalog i na tržištu radne snage, postoje firme koje uspješno posluju , i baš iz našeg grada plasiraju gotove proizvode i poluproizvode za strana tržišta. Jedna takva je “Tehnoflex”iz Bijeljine, čiji djelovi se nalaze, čak i u dobro poznatoj automobilskoj industriji “Volvo”.

Globalna svjetska ekonomska kriza , pogodila je sva privredna društva, ali kvalitet i istrajnost jedini su način za uspjeh.

Ponuda je šarolika, a primarna djelatnost je navode , maloserijska i serijska proizvodnja dijelova za građevinsku automobilsku i prehrambenu industriju i sve što spada u u obradu sirovina na savremenim CNC mašinama.

Bez obzira na sve poteškoće, vidimo da privrednici ipak uspjevaju da nađu načine za uspješno poslovanje. Zadovoljstvo nam je ispratiti ovakve primjere, a zajedno sa vrijednim i radnim privrednim subjektima, naša kuća uvijek će davati zasluženu podršku u radu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *