Đokić: Konstruktivno djelovanje SP s ciljem napretka grada

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je za područje Semberije od velikog značaja da je ova stranka dio većine u Skupštini grada i konstruktivno djeluje i rješava pitanja koja su u nadležnosti lokalnog parlamenta, sa željom da Bijeljina napreduje.

“Bijeljina napreduje zahvaljujući doprinosu i ulozi koju Socijalistička partija ovdje daje. Naša posvećenost je posvećenost životu, ljudima, svakodnevnim problemima koje čovjek ima i to nas izdvaja od drugih partija”, rekao je Đokić novinarima prije početka Izborne konferencije Gradskog odbora u Bijeljini.

Đokić je naveo da je Socijalistička partija ona koja se bori za pravične društvene principe i da joj, kako je ocijenio, zato građani kontinuirano vjeruju.

On je rekao da se ova stranka sprema za Deveti kongres Socijalističke partije i u vezi sa tim sprovode izbore na svim nivoima, od mjesnih, do opštinskih i gradskih organizacija.

“Izborna aktivnost u okviru naše partije odvija se izuzetno dobro. Već do sada je u tim aktivnostima učestvovalo više hiljada naših članova, što pokazuje visok nivo aktivizma na području Republike Srpske i sada već govorimo o gotovo 20 odbora koje ćemo imati na području Federacije BiH /FBiH/ – to je jedna novina u našem dosadašnjem radu”, naveo je Đokić.

Đokić je naglasio da Socijalistička partija i u okviru Vlade Srpske ima određeni broj resora u okviru kojih ostvaruje rezultate i daje doprinos uspješnom radu cijelog sistema vlasti Republike Srpske.

Potpredsjednik Socijalističke partije Dalibor Stević rekao je da je Gradski odbor ove stranke u Bijeljini jedan od najorganizovanijih i najstabilnijih, izrazivši očekivanje da se i nakon izbora nastavi tako i da Odbor, kao i cijela partija u Republici Srpskoj, jača iz dana u dan.

On je naveo da je Socijalistička partija u ovom izbornom procesu u proteklih nekoliko mjeseci formirala negdje oko 15 novih odbora u FBiH.

“Ideja Socijalističke partije je i te kako podržana i imamo zadovoljstvo da kažemo da smo, ne samo prebrodili sve probleme koje smo imali u proteklih godinu – godinu i po dana, nego punom snagom idemo naprijed, a sve s ciljem što stabilnije i jače i ekonomski razvijenije Republike Srpske”, poručio je Stević.

Predsjednik Gradskog obora Socijalističke partije u Bijeljini Nedeljko Jović rekao je da je ovaj odbor prethodnih mjeseci aktivno radio u obilasku mjesnih odbora i realizovao izbor rukovodstava, razgovarao sa članovima i simpatizerima.

“Danas smo ovdje da odaberemo novi Gradski odbor, koji će funkcionisati u naredne četiri godine. Imamo veliki broj novih ljudi, koji su željni i voljni da zajedno sa nama stvaraju bolje uslove za naš grad i Republiku”, istakao je Jović.

On je rekao da će Socijalistička partija u Bijeljini nakon izbora novog Gradskog odbora punim kapacitetom krenuti u pripreme za naredne izbore.

“Očekujemo, a i sigurni smo u to, da će Socijalistička partija u Bijeljini u narednoj godini ostvariti izuzetno zapažen rezultate i bolji nego u svim prethodnim godinama, budući da sam odziv i razgovor sa stanovništvom Semberije to pokazuje”, rekao je Jović.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *