Bijeljina: Gasifikacija u završnoj fazi /VIDEO/

U Bijeljinu će u narednom periodu biti uložena značajna finansijska sredstva kroz nekoliko projekata. Iz  Kompanije “Pavgord” najavljuju  investicioni ciklus težak 70 miliona KM.  Međutim, to nije jedina investicija na ovim prostorima. Uspostavljanje gasovoda u Bijeljini predstavlja važan interes u ekonomskom, finansijskom i nacionalnom smislu, za narod sa obje strane Drine.

Pored izgradnje dionice auto-puta kroz Semberiju jedan od važnijih projekata u ovom dijelu Srpske je i gasifikacija. Savjetnik direktora preduzeća “Srbija gas” , Miloš Stevanović izjavio je gostujući u ovonedjeljnom izdanju emisije Panorama na programu TV Arena da je ovaj projekat praktično završen.

Stanovnicima Bijeljine trebalo bi da bude omogućeno korištenje gasa kao energenta do naredne grejne sezone. Uspostavljanje gasovoda u Bijeljini predstavlja važan interes u ekonomskom, finansijskom i nacionalnom smislu, za narod sa obje strane Drine.

O ovim ali i drugim temama , kao što je početak rada bijeljinskog “Žitoprometa”, prijem radnika, novih tehnologijama u proizvodnji,  kao i investicionom ciklusu  u Semberiji , više saznajte u emisiji Panorama u nedjelju 28.februara  od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *