Tri medalje klubu borilačkih sportova “TRB” na turniru u Pragu

Klub borilačkih sportova “TRB” osvojio je danas dvije zlatne i jednu srebrnu medalju na Međunarodnom turniru u ful kontakt karateu “Prag open”, održanom u Pragu.

Zlatne medalje osvojili su Mihailo Ranković i David Zorić, a Konstatntin Ristić srebrnu.

Ranković je osvojio prvo mjesto u kategoriji kadeta plus 65 kilograma, Zorić prvo mjesto u kategoriji junior plus 70 kilograma, a Ristić u kategoriji junior plus 80 kilograma.

Na ovom prvom međunarodnom turniru održanom od pojave virusa korona, koji je organizovala Češka ful kontakt karate organizacija, učestvovalo je više klubova iz Rusije i Češke, kao i “TRB” klub iz Republike Srpske, čiji su članovi bili najbolji na turniru sa osvojene tri titule.

Trener i predsjednik “TRB” kluba Igor Ranković rekao je da je riječ o veoma kvalitetnom turniru na kojem je učestvovalo više Federacija kjokušin karatea –Šinkjokušin, kojoj pripada i “TRB”, zatim Ašihara karate i KVF kjokušin.

On je naveo da zbog virusa korona, na takmičenju nije bilo mnogo takmičara, ali da je turnir bio veoma kvalitetan i da su momci iz “TRB” ostvarili odlučan rezultat, saopšteno je iz ovog kluba.

Klub borilačkih sportova “TRB” član je Svjetske karate organizacije Šinkjokušin i ima licence za rad ove nejveće svjetske organizacije u Ful-kontakt karate sa 96 zemalja članica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *