13. kućni Ekspo sajam Agromarketa /VIDEO/

Trinaesti kućni Ekspo sajam Agromarketa bio je ove godine u Inđiji gdje je i logistički centra Agromarketa koji je izgrađen prije dvije godine, pravo mjesto susreta poslovnih partnera, ove kompanije, saradnika, stručnjaka i poljoprivrednih proizvođača.

Uoči svake proizvodne sezone Agromarket tržištu ponudi novine i kada je riječ o garden uređajima, ali i agro programu, gdje su se posebno izdvojili novi pesticidi, fungicidi i đubriva vrhunskog kvaliteta.

Prvog sajamskog dana predstavio se Agromarket sa sjedištem u BiH gdje funkcionišu i rade tri distributivna centra u Bijeljini, Banjaluvi i Sarajevu. Stiglo je ooga puta na sajam više od 300 poslovnih partnera Agromarketa iz Bosne i Hercegovine.

Mnogi vole posjetiti Agromarketov ekspo sajam upravo zbog stručnih predavanja, koja iz sezone u sezonu imaju za cilj da proizvođačima ukažu na nove tehnologije u poljoprivrednoj proizvodnji bez kojih je danas nemoguće zamisliti unapređenje zahtjevnog i teškog posla.Ovoga puta riječi je bilo i o pravilnom suzbijanju bolesti i štetočina u zasadima koštičavog voća.

Stručna služba Agromarketa dosta je razvijena u Srbiji, na uspostavljanju iste radi se i na području BiH, što će biti značajan iskorak u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji s obzirom da se proizvođači u posljednje vrijeme u skupom i zahtjevnom poslu dosta oslanjaju na saradnju i savjete stručnjaka kako bi postigli kvalitet u proizvodnji pa tako i došli do konkurentnosti i dobre računice.

Kompanija Agromarket je u periodu od 19. do 21. februara održala 11. EXPO kućni sajam u Beogradu. I ovaj put predstavljena je bogata paleta proizvoda pripremljenih za novu sezonu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *