Zloupotreba službenog položaja prednjači u privrednom kriminalitetu /VIDEO/

Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja čini većinu krivičnih djela iz oblasti privrednog kriminaliteta na području u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina, rečeno je danas na konferenciji za novinare predstavnika ove uprave o rezultatima rada tokom aprila.

Prema analiziranim podacima iz aprila mjeseca, stanje bezbjednosti na području Policijske uprave Bijeljina je zadovoljavajuće, kaže načelnik ove uprave.

Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja čini većinu krivičnih djela iz oblasti privrednog kriminaliteta na području u nadležnosti ove policijske uprave.

Osamnaest migranata afroazijskog porijekla evidentirano je u aprilu na području u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina, nijedan nije imao potrebnu dokumentaciju.

Tokom proteklog mjeseca samnjen je broj prekršaja narušavanja javnog reda i mira za oko 10 odsto, evidentirana su 64 prekršaja, te 13 slučajeva zloupotrebe droge. U aprilu se dogodilo 90 saobraćajnih nezgoda, od kojih je dvije sa teško povrijeđenim i osam sa laške povrijeđenim, a poginulih nije bilo.

(Foto: Srna)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *