Zlatna značka za krsnu slavu: Opština Lopare nagradila rad Doma zdravlja Lopare

Dom zdravlja Lopare obilježio je danas krsnu slavu – Svetog mučenika Agatonika i primio opštinsko priznanje Zlatna značka za uspješan rad i ostvarene rezultate u oblasti zdravstva.

Direktor Doma zdravlja Želimir Nešković rekao je da su uprkos pandemiji virusa korona pozitivno poslovali kao i prethodnih 13 godina i da su sugrađanima pružili kvalitetne zdravstvene usluge.

“U ovoj godini nabavili smo dva sanitetska vozila, a akcenat smo stavili na vakcinaciju stanovništva protiv virusa korona i do sada smo vakcinisali 2.400 građana”, naveo je Nešković.

On je čestitao slavu svim zaposlenim u Domu zdravlja i naveo da su dobri rezultati plod njihovog marljivog i predanog rada za zdravlje svakog Majevičanina.

Nešković je zahvalio Udruženju Majevičana iz Švajcarske i humanisti Miroslavu Kojadinoviću za pomoć u nabavci opreme za Dom zdravlja koja je omogućila poboljšanje pružanja zdravstvenih usluga u Loparama.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić rekao je da su loparski zdravstveni radnici ponos majevičkog kraja.

Kum ovogodišnje slave bio je direktor Bolnice “Sveti vračevi” iz Bijeljine Zlatko Maksimović, koji je ocijenio kao odličnu saradnju sa Domom zdravlja Lopare.

Maksimović je izrazio uvjerenje da će takav odnos ostati i u budućnosti, na zadovoljstvo korisnika zdravstvenih usluga.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *