Započeta izgradnja trafostanice u Banderušama /VIDEO/

Zbog toga što gradska vlast nije imala sluha da riješi problem elektrosnabdijevanja naselja Banderuše, “Elektro-Bijeljina” je vlastitim sredstvima u iznosu od 200.000 KM izgradila novu trafo stanicu u ovom gradskom naselju.

MZ Ledinci, najveća je u gradu Bijeljina i kao takva ima dosta neriješenih infrastrukturnih problema. Brojni zahtjevi za njihovo rješavanje upućeni su na adresu gradonačelnika i gradke uprave od strane Savjeta MZ, ali na njih do danas, kažu, nije reagovano.

U ovoj MZ na uređenje čekaju ulice 1. decembra, Mihajla Pupina, Save Mrkalja, Laze Lazarevića, Petrogradska, Save Šumanovića, Semberskih ratara i naselja Gojsovac

U ovoj ulici izgrađeno je novo naselje – Banderuše, čija su domaćinstva priključena na staru trafo stanicu, koja se zbog opterećenja često kvari. Razumjevanje za ovaj veliki problem stanovnika tog dijela grada pokazale republičke institucije i “Elektro-Bijeljina”, koja je vlastitim sredstvima u iznosu od 200.000 KM započela izgradnju novog elektro-energetskog objekta.

Prije dvije i po godine, gradonačelnik nam je obećao izgradnju mnogih infrastrukturnih objekata, međutim, do današnjeg dana se nije oglasio, a odgovore nismo obili ni na mnogobrojne zahtjeve i inicijative koje smo mu kao građani i Savjet Mjesne zajednice uputili. Smatram da je to najbolji dokaz koliko gradonačelnik Petrović ne mari za potrebe svojih sugrađana“, istakla je  Milka Đukanović, predsjednik Savjeta MZ Ledinci.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *