Zalutali metak pogodio automobil /VIDEO/

Automobil Prnjavorčanina Vedrana Lepira (37) juče je u vožnji pogođen zalutalim metkom.

Probijeno i većim dijelom smrskano je zadnje bočno staklo. Sreća u nesreći je što je dvadesetak minuta prije iz automobila izašlo njegovo troje maloljetne djece. Djeca su sjedila na zadnjem sjedištu. Lepir ih je ostavio u Palačkovcima i produžio kod prijetelja na slavu u Derventi, kada je pogođen u gotovo samom centru Dervente, dok se nalazio za volanom svoje “tojote avensis”.

– Krenuo sam na slavu kod prijatelja u Derventu i kod Autobuske stanice na obilaznici čuo pucanj. Samo sekund potom sasulo mi se zadnje staklo na vratima automobila. Shvativši da sam pogođen, dodao sam gas i zaustavio se nekih 500 metara dalje na bivšoj benzinskoj pumpi “Dušanić”, kod “Frukte”, i odmah pozvao policiju. Sve je djelovalo gotovo nestvarno  – objavio je Lepir na Fejsbuku.

Lepir je izjavio da je slučaj prijavio policiji.

– Baš kao što sam jasno čuo pucanj, na snimku kamere se raspoznaje i zvižduk zrna, kao i moja instiktivna reakcija, tokom vožnje. Jedan automobil je bio pedesetak metara udaljen. Tako da otklanjam eventualnu mogućnost da je kamen mogao pogoditi u zadnje bočno staklo – navodi Lepir za Mojprnjavor.info, uz apel građanima da se obuzdaju od pucnjave, jer njegov slučaj svjedoči kojim opasnostima mogu biti izloženi i slučajni prolaznici.

Snimak možete da pogledate OVDJE.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *